You, the petitioner
Img 2736 %281%29 500pix

Geen kermisverlichting van windturbines in ons landschap

637 signatures

Langs de dijk van de Noordoostpolder zijn 86 windmolens geplaatst. Bewoners en bezoekers van de Friese IJsselmeerkust kijken daarop uit en ergeren zich mateloos aan de felle en constant knipperende verlichting van de turbines. Zij vinden dat het anders moet. Vindt u dat ook, teken dan deze petitie.

Petition

We

Bewoners van de Friese IJsselmeerkust en bezoekers van dat gebied.

 

observe

Grote overlast en ergernis door de verlichting van de 86 windmolens van Windpark Noordoostpolder.

Het is een verschrikkelijk gezicht. De felle rode en witte lichten ervaren wij als zeer storend. Dat wordt nog ‘ns versterkt door het feit dat ze voortdurend knipperen.

De storende verlichting is tot op een afstand van 50 kilometer te zien.

 

and request

De Provinciale en Rijksoverheid om een andere manier van verlichting. Liefst helemaal geen verlichting. Of anders verlichting die alleen aangaat als er een vliegtuig in aantocht is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-15 
Lead petitioner:
Piebe Piebenga 
Organisation:
Dorpsbelang Sondel, Dorpsbelang Oudemirdum, Dorpsbelang Nijemirdum, en de Nederlandse vereniging voor omwonenden van windmolens (NLVOW) 
Website:

History

Signatures